sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Koskikaroja

Lampinkoskella viettää talveaan ainakin kaksi koskikaraa. Päätin käydä kokeilemassa onnistuisiko niistä samaan minkäännäköistä kuvaa, kortilleni kun ei vielä koskaan ole kunnollista karakuvaa tarttunut. Ensimmäiseen kahteen tuntiin en ottanut ensimmäistäkään kuvaa, joten ei näyttänyt kovin hyvältä tälläkään kertaa. Onneksi oli evästä ja kuumaa mehua mukana, joten ei päässyt nälkä sentään turruttamaan. Lämpötila oli aikalailla nollassa, joten lumen pinta oli jo vähän kostea paikka paikoin. Ja sitähän riitti. Kun poikkesi tampatulta polulta, sai tarpoa vähintään polveen yltävässä lumessa. Toisin paikoin oli penkereihin kerääntynyt vyötäröön asti ulottuva lumikerros. Hiki tuli mutta hauskaa oli. Eipä vieläkään mitään valokuvia lajista tullut, mutta jokunen otos kuitenkin muistikortillekin jäi.
Mehuhetkeä pidellessä piti kuvailla vähän ympäröivää maisemaakin. Totuttuun tapaan mitään hohdokasta valoa ei ollut tarjolla pilviverhon ansiosta, mutta eipä muuten voinut valitella kauheasti maisemista.
1 kommentti:

Matti kirjoitti...

Hyviä kuvia Koskikarasta, itsekin niitä kuvailin Miekankoskella, hiukan huonoja tuli, kun vasta aloittelen kuvailuja ja blogin pitoa, mutta voisimpa joku kerta laittaa blogiin, tässä innostuu.