sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Saunarakennuksen remonttia osa 2/2

Mökkiremonttikuvasarja jatkuu..

Viime viikonloppuna oli mukavan lämpimät ilmat touhuta ja vouhkata, joten remontti edistyi taas hyvää vauhtia. On mukava tehdä kun saa jo jotain näkyvääkin aikaiseksi. Sitä ennen tarvii tehdä paljon purkutöitä ja näkymättömiin jääviä alustushommia.

(7.6.) Äiti ja Mari maalaavat seinäpaneeleja ja muuria

(7.6.) maalausmaisteri

(7.6.) edistyykö hommat?

(7.6.) rakennusmestari työssään

(7.6.) äiti kraapii ikkunasta maalarinteippejä

Isä unohti kännykkänsä sunnuntaina mökille, liekö tahallinen teko, kun töistä ei tule mitään ilman sitä. Sai näin oivan syyn käydä heti maanantaina mökillä. Useampana päivänä viikollakin auto suuntasi kohti järven rantaan ja lopulta hyvien sattumien kautta löytyi riittävä määrä seinäpaneelia täyttämään aiemmin jääneen aukon. Lattiavillat ja laudatkin löysivät jo oman paikkansa huoneen pohjalla.

(9.6.) kyllä tästä vielä lattia tulee

(9.6.) villaa väliin ja eikun puuta päälle

Nyt launtaipäivänä käytiin Viljasten porukan kanssa Tampereella, tarkemmin ottaen Hervannassa katsomassa onko kämppä vielä olemassa, ja Ideaparkissa katsomassa josko jotain pitäisi ostaa. Illalla tultiin Marin kanssa mökille, ja siellähän oli taas homma edennyt. Nyt alkoi huomaamaan jo kuinka paljon oli huoneeseen tullut valoa lisää ja tilaakin yllättävän paljon. Ulkoseinienkin paneelit uusitaan kauttaaltaan, laitan niistä kuvia mahdollisesti myöhemmin.

(15.6.) valkoiset seinät tuovat paljon valoa pieneenkin huoneeseen

(15.6.) taas ikkunoiden kimpussa

(15.6.) älä aja itseäsi viimeiseen nurkkaan

(15.6.) lattiasta tulee läpikuultavan valkoinen

(15.6.) öljyvahaa pintaan

Mahtaisiko olla juhannuksena asumiskunnossa? Ei missään nimessä valmis, mutta niin että nukkua pystyy...

Ei kommentteja: